...antwoord

Hoe gaat de registratie?

De registratie bestaat uit een aantal stappen:

  1. Je registreert je op de website op www.mijnkerkuil.nl/registreren. Je gebruikersnaam en wachtwoord wordt dan vastgelegd.
    Na deze eerste registratie ontvang je een mail met een link om te controleren dat het e-mailadres juist en van jou is.
  2. Klik op de link in de e-mail. Je e-mailadres is dan bevestigd. In hetzelfde scherm kun je je ouder gegevens invullen die voor de school en het team van belang zijn.
  3. Als dit is afgerond, kun je je kinderen aan dit account koppelen, dan weten we welke kinderen bij welk ouder-account horen en kunnen we bijvoorbeeld e-mails naar de groep verzenden, of bij calamiteiten SMS'jes etc.

Let op: Bij een eerste registratie kunnen er problemen optreden met een Hotmail/live/outlook account. Kijk verder in deze helpfunctie om je hotmail-account goed in te richten.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten, gaat u naar de pagina nieuw wachtwoord. Een nieuw wachtwoord en instructies worden naar het e-mailadres gestuurd dat je bij de registratie hebt opgegeven.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten

Als je je gebruikersnaam bent vergeten, stuur dan een mailtje naar school. Je krijgt dan een mailtje met je gebruikersnaam en instructies op het e-mailadres dat je bij de registratie hebt opgegeven.

Mijn e-mailadres is gewijzigd

Je kunt je e-mailadres eenvoudig wijzigen. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord in en ga naar de pagina Mijn Kerkuil. Klik op Mijn Gegevens om je e-mailadres te wijzigen.

Je kunt ook in de voet van elke pagina op het potloodje klikken achter je gebruikersnaam

Wat is koppelen?

Met koppelen wordt bedoeld dat je (eenmalig) aangeeft wie je kinderen zijn. De kinderen worden aan je account gekoppeld. Als is vastgelegd wie je kinderen zijn, dan krijg je ook de juiste uitnodigingen voor 10-minutengesprekken, e-mail van de leerkracht van de groep van je kind, etc.

Beide ouders/verzorgers kunnen een kind koppelen, zodat nieuws en informatie op het juiste e-mailadres wordt ontvangen.

Kan ik de foto's van oude schooljaren nog bekijken

De foto's van oude schooljaren zijn eenvoudig per groep te bekijken. Ga daarvoor naar Archief. Daar vind je alle foto's van de Kerkuil.

De foto's van de Sint Maartenschool zijn op de website van de Kerkuil niet meer te raadplegen.

Ik ontvang geen e-mail van school

Als je een gmail of hotmail/live/outlook e-mailadres heeft, dan worden de mailtjes van school soms als spam gezien. U kunt uw e-mail zo instellen dat de e-mails van de school als normale mail worden gezien.

Stappenplan om dit voor elkaar te krijgen: