Schoolkoor gaat door!
13 oktober 2019

Na een succesvolle start van het eerste project gaan we door. Het tweede project start 27 november. Kinderen die hebben genoten van het schoolkoor tijdens de kinderboekenweekviering en de gezinsviering, die ook lekker willen meezingen, kunnen zich opgeven bij juf Helga en juf Mascha.

Team in training
11 oktober 2019

Ook het team van de Kerkuil blijft leren. We zijn gestart met een tweejarig traject. “Teach like a Champion”. We willen als team ons onderwijs effectiever en dynamischer maken. De leerkracht doet er toe en de leerling doet er toe. Samen naar beter!


Kinder- boeken- week
2 oktober 2019

Door de hele school is de kinderboekenweek feestelijk geopend.

De onderbouw genoot van een mini-reisoptreden in de aula, de middenbouw heeft gedanst en gezongen op het het themalied van de kinderboekenweek. Heerlijk buiten op het plein en de bovenbouw gaat straks op reis met de boekenmetro.

Leerlingen-raad en kleur-wedstrijd
10 september 2019

Donderdag is de leerlingenraad bijéén gekomen voor het beoordelen van de kleurwedstrijd. Iedere winnaar van de groep kreeg sowieso een prijs. Er waren drie hoofdprijzen te vergeven, namelijk voor iedere bouw één (onder-, midden- en bovenbouw). Deze winnaars kregen om die reden wél twee prijzen. Bram (1-2c), Lynn (4b) en Fay (6) waren de drie winnaars, gekozen dus door de leerlingenraad. In de leerlingenraad zitten leerlingen, die gekozen zijn door hun eigen groep. Dit jaar bestaat de leerlingenraad uit 8 leerlingen, namelijk Set Kroone, Lotte Pekel, Cecile Stam, Dian Admiraal, Keyna Packirisamy, Ruben van Niekerk, Féliene Römelingh en Mads van der Locht.


Kom zingen in ons schoolkoor
2 september 2019

Ontdek jouw talent!

Hoe leuk is het om op je eigen school in een koor te zingen?
Dit kan vanaf 11-09-2019, o.l.v. juf Mia, juf Wilma en juf Marja.

Kom en zing mee!

Je leert de liedjes voor de kinderboekenweekviering “op reis” van 4 oktober in De Heeren van Limmen.Deze liedjes zingen we tijdens de vieringen met de hele school.

Voor meer info, kijk op de posters of vraag het aan juf Helga of juf Mascha

We gaan starten
26 augustus 2019

De eerste dag van zo’n nieuw schooljaar is toch wel weer een beetje spannend. Hoe zal die nieuwe juf of meester zijn? Hoe ziet de groep eruit? Op welke plek kom ik te zitten? Is mijn etui wel terug te vinden? Zijn mijn vrienden en vriendinnen er weer of is er misschien een nieuw kind in de klas?

Welkom aan alle kinderen en ouders die dit jaar voor het eerst kennismaken met de school. Wij hopen uiteraard dat jullie hier een hele fijne tijd zullen hebben.

Welkom aan iedereen die de school al kent, fijn dat iedereen er weer is. Wij hopen dat jullie opnieuw een heel goed jaar zullen hebben.

We begroeten dit jaar juf Marja Paanakker, zij komt dit jaar werken in groep 6. We wensen haar een mooi schooljaar toe.

Samen zullen we er dit jaar weer een leuk, gezellig en leerzaam jaar van maken.

We gaan weer van start
20 augustus 2019

Maandag 26 augustus start het schooljaar 2019-2020.

De kinderen gaan naar de nieuwe klas en de ouders nodigen wij uit voor het inloop-uur.
Even informeel bijkletsen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Tot maandag allemaal!