Nieuws uit groep 1-2a

Viering Kinderboekenweek
4 oktober 2019 door Marijke

Vandaag zijn we naar de Heeren van Limmen geweest. Daar hebben we gekeken naar een viering van de Kinderboekenweek met als thema 'Reis mee.

Schoolreisje 1/2a
24 september 2019 door Marijke en Laurien

De leerkrachten kijken terug op een geslaagd schoolreisje. Hopelijk heeft uw kind ook genoten. Ondanks een klein spatje regen is er fijn gespeeld in de speeltuin. De voorstelling was een welkom en vermakelijk rustpunt. Misschien kan uw kind nog wel iets vertellen over de appelboom. Bij deze willen we graag alle ouders die geholpen hebben hartelijk bedanken!

Start van het schooljaar 1/2A
27 augustus 2019 door Laurien en Marijke

Vol enthousiasme zijn we het schooljaar gestart. Ondanks de warmte wordt er door de kinderen al hard gewerkt en gespeeld. Vanochtend hebben de kinderen gegymd met juf Ellen, het zweet gutste bij sommige kinderen van hun hoofd. De eerste weken staan in het teken van kennismaking en groepsvorming. Voor de sociaal- emotionele ontwikkeling gebruiken wij de methode 'Kanjertraining'. Vandaag hebben we in de kring besproken, welke pet het konijn, de pestvogel, de tijger en de aap op hebben. Misschien kan uw kind er wel iets over vertellen?

Welkom
26 augustus 2019 door Mascha Groenhof

We zijn weer gestart!

Juf Laurien en juf Marijke wensen alle kinderen een prachtig schooljaar 2019-2020.