Nieuws uit groep 7a

Muziek en dans
15 oktober 2021 door Juf Danitia

Naast de lessen van meester Herman, hebben we dit jaar ook de lessen van 123 Zing! Onwijs leuk en gezellig om te doen in de klas. De kinderen vinden het heerlijk om met muziek bezig te zijn en dat zien jullie ook wel aan de foto’s ;) Na de vakantie gaan we hier zeker mee door!

Ook hadden we de mazzel dat we een aantal weken geleden van een professionele danseres een dans workshop kregen. De kinderen vonden het erg leuk! Alleen het muziekgenre was even wennen haha.

Gymmen
15 oktober 2021 door Juf Danitia

Wat zijn de gym lessen van juf Ellen toch leuk! Elke keer weer vertellen de kinderen vol enthousiasme over wat ze hebben gedaan. Soms blijf ik even hangen en maak ik wat foto’s. Dit zijn de foto’s tot dusver

Boekenmarkt
15 oktober 2021 door Juf Danitia

Het was weer zover. De afsluiting van de Kinderboekenweek. Wat is het toch elk jaar weer een gezellige gebeurtenis, de boekenmarkt. Het begeleiden van de kleuters met het kopen en verkopen van boeken, maar natuurlijk ook het verkopen van eigen boeken! Het is onwijs leuk om te zien welke keuze kinderen maken: geld verdienen of boeken kopen. Haha ;) Het was weer een geslaagde markt vandaag

Roefeldag
13 oktober 2021 door Juf Danitia

Wat was het een leuke ochtend!

Alle kinderen zijn vandaag bij twee bedrijven geweest en wat waren ze enthousiast aan het vertellen na de bezoeken! Heerlijk om te zien en horen. Volgens mij kijken de kinderen nu al uit naar de Roefeldag in groep 8 ;)

Als het goed is zijn er in de groepsapp foto's gedeeld door de ouders die vandaag hebben geholpen, nogmaals dank! Ook ik heb een aantal foto's gemaakt. Deze zien jullie hieronder. Het was even hoppen, dus helaas heb ik niet overal kunnen kijken. Maar waar ik wel heb kunnen kijken, was echt super! De bedrijven hebben onwijs hun best gedaan om de kinderen 'een kijkje in de keuken' te geven. Het was een groot succes; ik denk dat jullie dat wel vernomen hebben van de kinderen ;)

We zijn weer gestart!
28 augustus 2021 door Juf Danitia

Wat fijn dat we weer compleet het schooljaar zijn begonnen. Ook voelen Timo en Junah al onderdeel van de groep. Ik weet zeker dat we er een onwijs gezellig jaar van gaan maken samen!

Deze week zijn we rustig gestart. Kanjertraining en groepsbinding heeft centraal gestaan, maar ook zijn we in de loop van de week gestart met spelling, taal en rekenen.

Maandag hebben we de eerste gymles van juf Ellen gehad en donderdag van mij en juf Kim.

In de loop van de week heb ik een aantal keer foto’s gemaakt. Dit om een beeld te krijgen van het klaslokaal en de gezelligheid van dit schooljaar in groep 7 !

Maandag gaan we volop aan de bak ;)