Nieuws uit groep 8

Boekenmarkt en tosti-dag groep 8
15 oktober 2021 door Cynthia, Rinske en Saskia

Wat hebben we het getroffen met het weer! Er zijn veel boeken van hand gewisseld. De "groep 8 kamp boeken" zetten we met de oudergesprekken in de gang, dus koopt u dan vooral groots in!

De tosti-dag was ook zeer geslaagd en lekker!

Roefeldag groep 8 een groot succes
14 oktober 2021 door Cynthia, Rinske en Saskia

Woensdag 13 oktober hadden we de Roefeldag. Het was een groot succes, we willen graag Kim van Conquista, de bedrijven die ons verwelkomden en de hulpouders ontzettend bedanken!

Doe Denk Dag en schoenendoosactie
8 oktober 2021 door Cynthia, Rinske en Saskia

Vandaag hadden we onze Doe Denk Dag en was de kerkviering waar we helaas niet bij konden zijn. De schoenendozen van Stan, Elise en de twee van de klas werden daarom meegenomen door groep 7. De Doe Denk Dag begon in de mist maar gelukkig kwam al heel snel de zon! Wat een mooie dag was het, een top organisatie van Rem, Rox en Gertruud, fantastische moeders die ons hebben geholpen (waarvoor heel veel dank), blije kids én heel blije en trotse juffen. Ook de thuis kids waren heel actief aan het meedoen met de Doe Denk opdrachten! Top gedaan allemaal! Wat een geslaagde dag

Prinsjesdag
21 september 2021 door Saskia, Cynthia & Rinske

We hebben geleerd wat Prinsjesdag is. De kinderen hielden als minister hun eigen Troonrede en tenslotte hadden we onze eigen Hoedjesparade!!

IPC Beroepen; Worden wat je wilt!
17 september 2021 door Cynthia, Rinske en Saskia

Vandaag zijn de kids ingehuurd als smaak- en proefpanel. Juf Saskia had maar liefst 4 cake's meegenomen die geproefd en getest mochten worden. Proeven, ruiken en goed kijken.

We hadden deze opdracht gekregen van de man van juf, Marc. Hij werkt als productontwikkelaar voor de grote supermarkten en is bezig met het ontwikkelen van de allerlekkerste roomboter cake! Daar heeft groep 8 dus maar mooi aan meegewerkt!

Start en bieb
2 september 2021 door Saskia, Cynthia & Rinske

Wat zijn we lekker gestart met onze nieuwe, gezellige groep. De kinderen waren al snel gewend aan het wisselen van plek, aan ons en aan elkaar.

Woensdag zijn we naar de bibliotheek geweest.


Groep 8 start
20 augustus 2021 door Cynthia, Rinske & Saskia

Hallo allemaal,

Hier even een berichtje van ons drietjes, vanuit een prachtig mooi en groot lokaal. De schuifwand is geplaatst, alles is lekker schoon en we hebben heel veel zin om jullie maandag aanstaande weer allemaal te zien!

We hebben al heel veel leuke en gezellige foto's met gele ballonnen ontvangen via de mail, maandag kun je deze uiteraard ook geprint meenemen. Natuurlijk is een andere kleur ballon ook heel leuk hoor als je geen gele hebt en een andere creatieve oplossing vinden wij ook geweldig!

Maandag hebben we ook gelijk gym, een helft van de groep bij juf Ellen en de andere helft bij juf Cynthia. Denken jullie allemaal om jullie gymkleren?

Geniet van het weekend, tot maandag!

Juf Rinske, Juf Cynthia en Juf Saskia