Nieuws uit groep 3a

drum les meester Herman
17 oktober 2019 door juf Leonoor

Vorige week vrijdag mochten we tijdens de muziekles van meester Herman op het echte grote drumstel spelen. We kregen in de les eerst allemaal en eigen muziek instrument en daar mochten we muziek mee maken. na een aantal keer doordraaien met de instrumenten mochten we om de beurt op 1 van de drumstellen spelen. We vonden het allemaal heel erg leuk.

gymles met groep 8
4 oktober 2019 door juf Leonoor

Groep 8a van juf Petra heeft gister een hele leuke gymles voor ons bedacht en aan ons gegeven. We hebben in groepjes op het bovenbouw plein spelletjes en gym oefeningen gedaan. Groep 8a bedankt voor de leuke gymles.

start schooljaar groep 3
27 september 2019 door juf Leonoor

Hier een paar foto's van de start van het schooljaar in de klas in groep 3

Groep 3 a Oud Valkeveen
10 september 2019 door Mascha vader

Vandaag

op schoolreisje

naar Oud Valkeveen. Wat hebben we genoten.

kleurwedstrijd
9 september 2019 door juf Leonoor

Vorige week donderdag kwam de leerlingenraad bij ons in de klas langs. Ze kwamen vertellen wie er uit onze klas een prijs gewonnen heeft met de kleurwedstrijd. Tess was bij ons de winnaar. Ze heeft met haar prachtige uil een leuke prijs gewonnen.

Wen uurtje
6 september 2019 door juf Leonoor

We zitten nu 2 weken gezellig met elkaar in groep 3. Voor de vakantie zijn we ook al een uurtje in groep 3 geweest om alles te bekijken. We hebben toen kennis gemaakt met de nieuwe juffen en met Zoem de Bij. We hebben de letter Z geleerd en daar werkjes over gemaakt en we mochten ook onze eigen begin letter van onze naam versieren. Die mooie letters hangen nu op onze deur zodat iedereen ze kan zien. We gaan er een gezellig jaar van maken.

Welkom
26 augustus 2019 door Mascha Groenhof

We zijn weer gestart!

Juf Leonoor en juf Mascha wensen alle kinderen een prachtig schooljaar 2019-2020.